Στέκια της πόλης: Πεζόδρομος Αριστομένους

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Ο πεζόδρομος της Αριστομένους είναι ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Καλαμάτας, στο οποίο, οι περισσότεροι από εμάς, περπατάμε σχεδόν καθημερινά. Είναι ένα σημείο στο οποίο βρισκόμαστε είτε για να κάνουμε τις αγορές μας είτε για να πάμε για καφέ είτε, απλά, για να κάνουμε τη βόλτα μας.

Κατά μήκος του εν λόγω πεζοδρόμου, θα συναντήσουμε μαγαζιά σχεδόν όλων των ειδών, για όλες τις ηλικίες, όλα τα γούστα και… όλες τις ώρες!

Σε έναν ιδιαίτερης αισθητικής χώρο σε γήινες αποχρώσεις όπου το πέτρινο στοιχείο, το οποίο επικρατεί, συνδυάζεται αρμονικά με το ξύλο και το μέταλλο, θα συναντήσετε περπατώντας στον πεζόδρομο της Αριστομένους ένα all day cafe-bar… και το όνομα αυτού; “The Blue Note”… (δείτε περισσότερα)

Όντας στην ουσία το κεντρικότερο σημείο της πόλης, αποτελεί και την εμπορική καρδιά της, διαθέτοντας ταυτόχρονα και ποικίλες επιλογές για διασκέδαση.

Ξεκινώντας από το πρωί κατά μήκος της Αριστομένους θα κάνουμε τα ψώνια μας. Ενδιάμεσα μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα για καφέ και φαγητό, ενώ μέχρι και αργά το βράδυ μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας ή ακόμα και να διασκεδάσουμε… δραπετεύοντας!!

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό