Στέκια της πόλης: Πεζόδρομος Βαλαωρίτου

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Ο πεζόδρομος της Βαλαωρίτου, βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Καλαμάτας. Καφετέριες, μαγαζιά και γενικότερα διάφορα καταστήματα συγκεντρώνονται σε αυτόν τον δρόμο, δείχνοντάς μας ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στην πόλη.

Ο καφές και το ποτό έχουν την τιμητική τους σε αυτό τον μικρό πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης. Η νεολαία δείχνει να το προτιμά, βάζοντάς το στον χάρτη της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια.

Έξις, ένας χώρος με αισθητική και rock διάθεση που αποτελεί τόπο συνάντησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Από νωρίς, για τον πρωινό καφέ σε χαλαρούς ρυθμούς και διάθεση για κουβέντα μέχρι αργά το μεσημέρι για τάβλι, επιτραπέζια και νόστιμα snacks. (δείτε περισσότερα)

Σημείο συνάντησης φοιτητών, περαστικών και επαγγελματιών από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ, ο πεζόδρομος σφύζει από ζωή, με αρκετές επιλογές για καφέ, φαγητό και αγορές να βρίσκονται εδώ, συγκεντρώνοντας τους πιο διαφορετικούς αλλά και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό