Στέκια της πόλης: Πλατεία

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Είναι σίγουρα το πιο σταθερό στέκι μιας πόλης και στην ουσία αντιπροσωπεύει το ύφος της, την αισθητική της και την κουλτούρα της. Η κεντρική πλατεία Καλαμάτας “Βασιλέως Γεωργίου” αποτελεί σταθερό σημείο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ένα μέρος όπου εκδηλώσεις, δρώμενα και διάφορες δράσεις λαμβάνουν χώρα.

Είναι από τα πιο αγαπημένα μας σημεία για βόλτα… Περατζάδα όπως το αποκαλούμε εμείς οι νέοι! Μία έξοδος στην Καλαμάτα, είναι δύσκολο να μη συνοδεύεται από πέρασμα από την πλατεία. Δύο συντριβάνια, αγάλματα, πολλά παγκάκια, αρκετό πράσινο, ποδηλατόδρομος, εμπορικά καταστήματα και φυσικά εντυπωσιακές καφετέριες συνθέτουν το σκηνικό της μοναδικής κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας.

Το «Adelante» είναι εκείνη η επιλογή στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου η καλή αισθητική και η ποιότητα το καθιστούν ξεχωριστό. Το καφέ – μπαρ – εστιατόριο έχει φόντο την κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς η πρόσοψη και οι τζαμαρίες του μαγαζιού δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θέα του κέντρου, ιδίως το βράδυ, όταν οι φωτισμοί της πόλης φαντάζουν μαγικοί.  (δείτε περισσότερα)

Εδώ είναι η καρδιά της πόλης με πολλές επιλογές διασκέδασης! Τον χειμώνα και κυρίως τα πρωίνα η κίνηση είναι περισσότερη λόγω των ανοιχτών καταστημάτων. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδανικά μέρη για βόλτα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Η πλατεία της Καλαμάτας, με τις πολλές καφετέριες και τα εμπορικά καταστήματα να την περιβάλλουν αποτελεί ίσως το πιο δυνατό hotspot της πόλης, όπως επίσης χώρο συνάθροισης, συνάντησης και διασκέδασης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό