Πληροφορίες

Σε έναν ιδιαίτερης αισθητικής χώρο σε γήινες αποχρώσεις όπου το πέτρινο στοιχείο, το οποίο επικρατεί, συνδυάζεται αρμονικά με το ξύλο και το μέταλλο, θα συναντήσετε περπατώντας στον πεζόδρομο της Αριστομένους ένα all day cafe-bar… και το όνομα αυτού; “The Blue Note”!

Η ισορροπία των χρωμάτων και το μουσικό στοιχείο που επικρατεί στη διακόσμηση του χώρου, ξεχωρίζουν το “The Blue Note”, αναδεικνύοντάς το ως επιλογή που αξίζει να γνωρίσετε. Η φιλική εξυπηρέτηση, άλλωστε, όχι από υποχρέωση, αλλά από αγάπη για τον συνάνθρωπο, θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

blue note - protasi-7

Υπό τους ήχους της blues, jazz, rock και soul μουσικής σκηνής, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό καφέ, ποτό αλλά και σνακ, όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Οι μουσικές επιλογές, άλλωστε, μόνο τυχαίες δεν είναι, αφού θα ακούσετε ονόματα που έχουν γράψει ιστορία στη μουσική.  Κι αν ξαφνικά νιώσετε ότι βρίσκεται ο Frank Sinatra ή η Nina Simone λίγο πιο πέρα, μην παραξενευτείτε, μπορεί να είναι και έτσι…

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αριστομένους 34-36, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721110381

Facebook

blue note - protasi-1

blue note - protasi-2

blue note - protasi-3

blue note - protasi-4

blue note - protasi-6

blue note - protasi-8

Ελλαδικό