Στέκια της πόλης: Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Σε κομβικό σημείο της πόλης, η πλατεία Σιδηροδρομικού σταθμού, αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο στέκι των Καλαματιανών!

Αποτελεί σημείο συνάντησης και διασκέδασης με πλήθος κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και της νύχτας. Το καλό φαγητό και το ποτό έχουν την τιμητικής τους σε αυτή την ιστορική πλατεία στο κέντρο της πόλης.

Στην Πλατεία Σιδ.Σταθμού θα συναντήσεις ένα όμορφο εστιατόριο, έναν χώρο συνάντησης γεύσεων και αρωμάτων! Το Κάρδαμο μεταφέρθηκε από την παλιά πόλη στο κέντρο και αποτέλεσε αμέσως σημείο γευστικών εμπειριών. Διαθέτει ένα χώρο προσεγμένο και φιλόξενο και σε κερδίζει με ένα μενού ελληνικό και μεσογειακό με αγνά υλικά. Εκεί η παράδοση παντρεύεται με την εξέλιξη και τα αδέρφια Παναγιώτης και Σπύρος με μεράκι και σεβασμό στον πελάτη θα φροντίσουν να σε εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους προτάσεις. (δείτε περισσότερα)

Η πλατεία Σιδηροδρομικού σταθμού βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Κεντρική Πλατεία της πόλης και αποτελεί τα τελευταία χρόνια κλασική στάση για φαγητό από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ!

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό