Στέκια της πόλης: Πεζόδρομος Αμφείας

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Ο πεζόδρομος της Αμφείας στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Είναι ένας δρόμος γεμάτος από μαγαζιά που απευθύνονται σε όλους και ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Η άνοδος της Αμφείας δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, καθώς πρόκειται για το αποτέλεσμα μιας υποδειγματικής συνεργασίας όλων όσοι διατηρούν επιχειρήσεις στον πεζόδρομο, αλλά και λόγω των εκδηλώσεων και των δράσεων που πραγματοποιούνται εκεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε από κοινού είτε μεμονωμένα.

Στο κέντρο της παλιάς πόλης της Καλαμάτας, στον πεζόδομο Αμφείας, θα βρείτε ένα από τα πιο ιστορικά rock bar της περιοχής, τον “Ροδανθό”. Με σταθερούς θαμώνες εδώ και χρόνια, αλλά και με νέα πρόσωπα που αναζητούν να δώσουν μια ροκ χροιά στη βραδιά τους, ο “Ροδανθός” μπορεί να αποτελέσει το στέκι όλων, ροκάδων και μη. (δείτε περισσότερα)

Πάντα “κάτι παίζει” στην Αμφείας, όλες τις ημέρες τις εβδομάδας… Ζωντανή μουσική, θεατρικά δρώμενα, parties, εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν το παρών κατά μήκος του πεζοδρόμου, στα μπαρ, τις καφετέριες και τα φαγάδικα που βρίσκονται εκεί!

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό