Στέκια της πόλης: Μαρίνα Καλαμάτας

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Με θέα τον επιβλητικό Ταΰγετο, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και στην παραλία της, βρίσκεται η μαρίνα της Καλαμάτας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας. Είναι ένα σημείο που αξίζει να αναδείξουμε, να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την επισκεφθεί τόσο ο κάτοικος της Καλαμάτας όσο και ο επισκέπτης της.

Η κοσμοπολίτικη μαρίνα μας αποτελεί ένα ιδιαίτερο κομμάτι στο οποίο ντόπιοι και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στον όμορφα διαμορφωμένο χώρο, ή τον καφέ, αλλά σίγουρα το φαγητό τους στις διάφορες καφετέριες, ταβέρνες, εστιατόρια και ουζερί που υπάρχουν κατά μήκος της, αγναντεύοντας τη θέα, το όμορφο σύμπλεγμα βουνού και θάλασσας και τα γαλήνια νερά της για στιγμές χαλάρωσης.

Το Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona», στη Μαρίνα της Καλαμάτας, σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης, αποτελεί μια κλασική επιλογή εδώ και χρόνια, όταν γίνεται λόγος για Ιταλικό φαγητό στην Καλαμάτα. Ανεώθηκε και σάς περιμένει σε ένα μοντέρνο και χαλαρό περιβάλλον για να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας τα μυστικά της Ιταλικής γαστρονομίας. (Δείτε περισσότερα)

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό