Η διπλοδρόμηση της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο ύψος της Αριστομένους είναι ένα από τα πρόσφατα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα. Το έργο αυτό κατάφερε να αναδείξει ένα κομμάτι του συγκεκριμένου δρόμου δίνοντας έτσι μεγαλύτερη κίνηση στο σημείο και διευρύνοντας την οδό μέχρι το κέντρο της πόλης.

Η οδός Βασ. Γεωργίου δεν είχε και φυσικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, αφού σε αυτήν συγκεντρώνονται πολλά καταστήματα, τα οποία εξυπηρετούν κάποιες από τις εκάστοτε ανάγκες μας. Πολλές οι επιλογές, πολλά τα είδη… ξεχωριστό το κάθε κατάστημα που βρίσκεται εκεί!

Ας δούμε, λοιπόν, παρακάτω αναλυτικά κάποιες από τις επιλογές στον συγκεκριμένο δρόμο…

Κατάστημα υποδημάτων “Formino”

Το κατάστημα “Formino”, το οποίο θα το συναντήσετε σε έναν πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο, βρίσκεται στον χώρο των υποδημάτων από το 1955. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τόσο γυναικείων όσο και ανδρικών υποδημάτων, ανατομικών και… στιλάτων.

Δείτε περισσότερα για το Κατάστημα υποδημάτων “Formino”>

NOBACCO Καλαμάτας

H εταιρεία NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και από τότε μέχρι σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των συσκευών ατμίσματος στην Ελλάδα. Κεντρικός άξονας στη φιλοσοφία της, είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει στο κοινό της τόσο στις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων όσο και στα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί.

Δείτε περισσότερα για το NOBACCO Καλαμάτας>

Bolero (εσώρουχα)

Το Bolero είναι ένα κλασικό κατάστημα γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων, το οποίο θα το βρείτε στο κέντρο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα στην οδό Βασ. Γεωργίου. Τα χρώματα που κοσμούν τα ράφια ξεχωρίζουν στη διακόσμηση του χώρου, στον οποίο θα νιώσετε άνετα να κάνετε τις αγορές σας.

Δείτε περισσότερα για το Bolero (εσώρουχα) >

Δείτε επίσης:

Φραντζή: Ένα στέκι για τις αγορές μας στην Καλαμάτα

Ελλαδικό