Στέκια της πόλης: Διός Ιθώματα

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Ο πεζόδρομος Διός Ιθώματα στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, είναι ένα από αυτά. Κυρίως μεζεδοπωλεία, τσιπουράδικα και εστιατόρια συγκεντρώνονται σε αυτόν τον δρόμο, δείχνοντάς μας ότι υπάρχουν επιλογές.

Αυτό το σημείο της πόλης συγκεντρώνει κυρίως νεολαία κατά τις βραδινές ώρες, κάνοντας το ένα από τα δημοφιλέστερα στέκια διασκέδασης στην Καλαμάτα!

Το φαγητό και το ποτό έχουν την τιμητικής τους σε αυτό τον μικρό πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης. Η νεολαία δείχνει να το προτιμά, βάζοντάς το στον χάρτη της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια.

Το γευσιπωλείον “Μωσαϊκό”, στον πεζόδρομο Διός Ιθώματα, αποτελεί μία επιλογή για διασκέδαση στην πόλη μας, έναν χώρο ζεστό και άνετο για να απολαύσουμε το γεύμα μας, με ποιοτική ελληνική κουζίνα και χαμηλές τιμές! Στο “Μωσαϊκό” επικρατεί η φιλοσοφία της ελληνικής πρώτης ύλης, της απλότητας και του αυθορμητισμού, με σεβασμό πάνω απ’ όλα στον επισκέπτη. (δείτε περισσότερα)

Ανέκαθεν το ιστορικό κέντρο αποτελούσε πόλο έλξης για τους νέους τα βράδια. Πολλά νέα μαγαζιά ξεπηδούν στα στενάκια και οι πεζόδρομοι αποκτούν περισσότερη ζωή και η νεολαία δίνει δυναμικό παρών κάθε βράδυ σε αυτή τη γωνιά της πόλης.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται τα μπαράκια και τα φαγάδικα στην Αμφείας και στα Παπλωματάδικα, αλλά και άλλοι χώροι διασκέδασης και διατροφής στην γύρω περιοχή, κάτι το οποίο δημιουργεί ένα δυνατό hotspot στην Καλαμάτα!

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ