Πληροφορίες

Το Ιταλικό εστιατόριο “Mangiona”, στη Μαρίνα της Καλαμάτας, σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης, αποτελεί μια κλασική επιλογή εδώ και χρόνια, όταν γίνεται λόγος για Ιταλικό φαγητό στην Καλαμάτα. Ανεώθηκε και σάς περιμένει σε ένα μοντέρνο και χαλαρό περιβάλλον για να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας τα μυστικά της Ιταλικής γαστρονομίας.

Την κουζίνα του εστιατορίου διακρίνει η επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών και η πληθώρα χειροποίητων συνταγών. Στο “Mangiona” θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα που παράγονται από αυτό, όπως ποικιλία ψωμιών, κριτσίνια, ελιές Καλαμών, βιολογικό αγουρέλαιο. Αλλά και αυθεντικές Ιταλικές συνταγές με σεβασμό στην Ιταλική κουζίνα, όπως χειροποίητα ζυμαρικά, ραβιόλι, πέστο βασιλικού με παρμεζάνα και ημίλιαστη ντομάτα.

Το “Mangiona” προσπαθεί με αγνά αυθεντικά Ιταλικά προϊόντα να προσφέρει pizza με βάση την πρότυπη συνταγή της Νάπολης ψημένη στην πέτρα. Ο πελάτης έχει την ευκαιρία να κάνει τους δικούς του γευστικούς συνδυασμούς από μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών Ιταλικών υλικών, όπως αλλαντικά, τυροκομικά και εποχιακά λαχανικά που παράγει η μεσσηνιακή γη. Τα προϊόντα είναι Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε), όπως βουβαλίσια mozzarella, προσούτο Πάρμας, Provolone Dolce και μορταδέλα Μπολόνιας.

Το εστιατόριο είναι ανοικτό καθημερινά από το απόγευμα έως αργά το βράδυ κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, ενώ τις Κυριακές και τις αργίες λειτουργεί από τις πρωινές ώρες. Διοργανώνει, επίσης, εκδηλώσεις όπως Parties βαφτίσεων και Γάμου, Cocktails, εταιρικές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Χίου & Σαλαμίνος (Μαρίνα Καλαμάτας)

Τηλέφωνο: 27210 98988

www.mangiona.gr

facebook

mangiona-kalamata (1) mangiona-kalamata (2) mangiona-kalamata (3) mangiona-kalamata (4) mangiona-kalamata (5) mangiona-kalamata (6) mangiona-kalamata (7) mangiona-kalamata (8) mangiona-kalamata (9)

Ελλαδικό