Στέκια της πόλης: Προκυμαία Καλαμάτας

Τα στέκια της Καλαμάτας, τα μέρη δηλαδή τα οποία προσελκύουν πλήθος κόσμου όλες τις ώρες τις ημέρας και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις εξόδους μας, δεν έχουν τελειωμό στην πόλη.

Η παραλία της Καλαμάτας είναι ένα από τα σημεία που προσελκύει κόσμο είτε ντόπιους είτε επισκέπτες καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης, σημείο αναφοράς για όλους μας.

Είναι γεγονός ότι η παραλία αποτελεί πόλο έλξης το Καλοκαίρι για μπάνιο, βόλτα, φαγητό, ποτό όλες τις ώρες της ημέρας. Αλλά και τον Χειμώνα η παραλία της Καλαμάτας έχει την τιμητική καθώς δεν είναι λίγες οι επιλογές που προσφέρει ακόμα και τους χειμερινούς αυτούς μήνες. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για καφέ, φαγητό, ακόμη και για ποτό!

Η AIGLI βρίσκεται στην κεντρική προκυμαία στην παραλία της Καλαμάτας, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης για να απολαύσεις την βόλτα σου, τον καφέ, το φαγητό σου ή και το ποτό σου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας… Στη νέα Αίγλη θα βρείτε πολλές επιλογές σε φαγητό, γλυκό και σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Από λαχταριστά burger, μέχρι απολαυστικές κρέπες με παγωτό, σας περιμένουν να τα απολαύσετε δίπλα στη θάλασσα! (δείτε περισσότερα)

Το φιλόξενο κλίμα, οι σύγχρονα διακοσμημένοι χώροι και η ποιότητα στα προϊόντα της, έχουν αναδείξει την “Αίγλη” σε σημείο συνάντησης όλες τις εποχές τους χρόνου.

Προς επιχειρήσεις: Διαθέτετε επιχείρηση στην περιοχή και θα θέλατε να ενταχθείτε στην παρούσα ή σε άλλη λίστα στην ιστοσελίδα μας; Μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας εδώ για να ενημερωθείτε για να διαφημιστικά μας πακέτα!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό