Ρεσιτάλ πιάνου με τίτλο “Ζωγραφίζοντας τη σιωπή” με τον Θοδωρή Οικονόμου

Ρεσιτάλ πιάνου με τίτλο Ζωγραφίζοντας τη σιωπή με τον Θοδωρή Οικονόμου

Στα πλαίσια του κύκλου θερινών εκδηλώσεων “Με φως καταμεσίς του κόσμου” ο πιανίστας και συνθέτης Θοδωρής Οικονόμου θα παρουσιάσει την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:15 στο προαύλιο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια” ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου με αφορμή τις μουσικές του συνθέσεις για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ένα μουσικό ταξίδι σε απρόσμενα ηχητικά τοπία που ακουμπούν στις μουσικές στιγμές που ο καλλιτέχνης έχει συνθέσει για το θέατρο και τον κινηματογράφο σε συνεργασία με σημαντικούς σκηνοθέτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και στον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.

Κάθε συναυλία του Θοδωρή Οικονόμου είναι μοναδική αφού στηρίζεται στην αλήθεια της κάθε στιγμής και την απόλυτη ελευθερία κινήσεων αποκτώντας δομή μέσα από την ίδια την εμπειρία.

Πρόκειται, όπως λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, για “μία ουσιαστική συνύπαρξη με το κοινό, του οποίου η κάθε ανάσα αποτελεί μέρος ενός κοινού σύμπαντος, ενός σύμπαντος που δημιουργείται με υλικά από τον προσωπικό βυθό των ονείρων μας, εκεί όπου ζουν και πάλλονται οι πολύ λεπτές χορδές που μας ταρακουνούν και προκαλούν την συγκίνηση που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να συνεχίσουμε”.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στον εκθεσιακό χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτωρία Γ. Καρέλια” του Λυκείου των Ελληνίδων Καλαμάτας(Σταδίου 64) κατά το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης.

Elladiko