Προβολή ταινίας με τίτλο “Πρωταθλητές” από την Κινηματογραφική Λέσχη

Προβολή ταινίας με τίτλο Πρωταθλητές από την Κινηματογραφική Λέσχη

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:30 η Κινηματογραφική Λέσχη με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας(FeCHA) θα προβάλλει την ταινία “Πρωταθλητές” στο Καφέ Σινέ.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Μάρκο θεωρεί τον εαυτό του έναν φυσιολογικό άνθρωπο, όχι πολύ αισιόδοξο που φοβάται να μεγαλώσει και είναι βοηθός προπονητή μιας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ. Έπειτα από ένα ατύχημα με το αμάξι του, στο οποίο οδηγούσε μεθυσμένος αναγκάζεται από το δικαστήριο να γίνει προπονητής μιας ομάδας από νέους με νοητική στέρηση. Αυτό που αρχικά για τον Μάρκο ήταν μια υποχρέωση γίνεται μάθημα ζωής: αυτά τα παιδιά απολαμβάνουν την ζωή τους παρά τις δυσκολίες τους. Τελικά τι είναι φυσιολογικό;

Το FeCHA (Festival de Cine Hispanófono de Atenas) είναι το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας. Το φεστιβάλ επικεντρώνεται στην προβολή Ισπανόφωνων ταινιών πρόσφατης παραγωγής από χώρες όπως η Ισπανία, η Αργεντινή, το Μεξικό, η Κούβα, η Χιλή, η Κολομβία κ.α. αναδεικνύοντας τον κινηματογραφικό πλούτο αυτών των χωρών.

Η ταινία “Πρωταθλητές” κατέκτησε το βραβείο Goya καλύτερης ισπανικής ταινίας και προβάλλεται για δεύτερη φορά στην χώρα μας μετά την πρεμιέρα της στο FeCHA πριν λίγους μήνες.

Comedy | 2018 | ES | 124΄
Σκηνοθεσία: Javier Fesser
Παίζουν: Javier Gutiérrez, Athenea Mata, Juan Margallo

Η είσοδος είναι 4 ευρώ και ελεύθερη για άτομα κάτω των 18 ετών.

Ελλαδικό