Με επιτυχία και πλήθος κόσμου, ξεκίνησε το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι! Η τελετή έναρξης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία 23ης Μαρτίου, σήμανε παράλληλα και την έναρξη μιας μεγάλης γιορτής στην πόλη μας που θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδων.

Με σύνθημα οι “Πρωταγωνιστές είναι οι καρναβαλιστές”, εκατοντάδες καρναβαλιστές και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία 23ης Μαρτίου, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη γιορτή της πόλης!

Παρουσιαστής της φετινής έναρξης του Καλαματιανού Καρναβαλιού, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κυριάκος Γελάσης, ο οποίος προκάλεσε την έκπληξη του κοινού, παρουσιάζοντας τον εαυτό του σαν τον ράπερ Snik! Φυσικά, από το show δε θα μπορούσε να λείπει η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού, Ευγενία Ρηγοπούλου, η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνιση και τα χορευτικά της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έλαβε χώρα και ένα φαντασμαγορικό σόου με εντυπωσιακά “χορευτικά” στον αέρα, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα!

Ύστερα από την πρώτη εμφάνισή των γκρούπ στο κοινό της πόλης και στους επισκέπτες, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση και κήρυξε την έναρξη του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, την οποία συνόδευσαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Το κέφι, η μουσική και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά, ενώ όλη η πόλη μπήκε σε ρυθμούς καρναβαλιού!

Πάρτε μία γεύση από τη βραδιά μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Δείτε επίσης:

Το πρόγραμμα του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

Ελλαδικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here