Πληροφορίες

Το γνήσιο Ιαπωνικό Sushi bar της πόλης μόλις άνοιξε και βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου. Μας περιμένει να δοκιμάσουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις του και να ταξιδέψουμε στην Ασιατική ήπειρο, σε έναν χώρο που σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.

Umami, όπως λέμε “ευχάριστη νόστιμη γεύση” είναι μια από τις πέντε βασικές γεύσεις παρέα με το γλυκό, το ξινό, το πικρό και το αλμυρό. Δηλαδή μιλάμε για έναν συνδυασμό των υπόλοιπων τεσσάρων γεύσεων. Οι Ιάπωνες το ονομάζουν όλο αυτό Umami.

Δεν πρέπει να φύγετε από εκεί, αν δεν δοκιμάσατε το πιάτο Dragon Rolls, ένα πιάτο που αποτελείται από καπνιστό χέλι, αγγούρι, αβοκάντο, masago, σουσάμι και unagi sauce. Eπίσης, άλλο ένα πιάτο που θα σας εντυπωσιάσει είναι και το Miso Rolls, είναι μια σύνθεση από καβουρόψιχα, σπαράγγι, αβοκάντο,τυρί κρέμα, καραμελομένα κάσιους και honey-lemon sauce.

Κλείνοντας να πούμε μερικά λόγια για το sushi. Είναι παραδοσιακό φαγητό που έχει ως βάση το ξυδάτο ρύζι και συνδυάζεται με υλικά, όπως τα θαλασσινά τα ψάρια και τα λαχανικά. Το κρέας χωρίς το ρύζι λέγεται σασίμι. Το sushi, σερβίρεται πάντα με σάλτσα σόγιας, γουασάμπι και τζίντζερ.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Χάρτης:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ιατροπούλου 15, Καλαμάτα

Επικοινωνία: 2721 402635

facebook

umami-sushi-bar-iatropoulou-1

umami-sushi-bar-iatropoulou-3

umami-sushi-bar-iatropoulou-5

umami-sushi-bar-iatropoulou-6

umami-sushi-bar-iatropoulou-7

Ελλαδικό