Θέλετε να νιώσετε για τα καλά το πνεύμα των ημερών, απολαμβάνοντας τον καφέ σας, το γλυκό ή το Χριστουγεννιάτικο cocktail σας; Βρήκαμε ένα μαγικό μέρος, βγαλμένο από παραμύθι που βρίσκεται στη… Μεγαλόπολη!

Κι όμως… στη Μεγαλόπολη! Ένα all day cafe bar στην κεντρική πλατεία της πόλης έχει φορέσει τα γιορτινά του, θυμίζοντας Χρισουγεννιάτικο παραμύθι, με θεματική διακόσμηση μέσα και έξω… Ο λόγος για το «Hush», το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης και είναι ένας φιλόξενος χώρος που κάνει τη διαφορά κάθε εποχή του χρόνου αλλά την περίοδο των Χριστουγέννων πραγματικά μας εντυπωσιάζει με τη διακόσμηση του!

Μην ξεχνάτε, η Μεγαλόπολη βρίσκεται μόλις 20 περίπου λεπτά από την Καλαμάτα!

Δείτε περισσότερα στο www.hashgastrobar.gr

Στολισμός; Λιχουδιές; Όλα παραμυθένια. Ενδείκνυνται για μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά που θέλουν να ζήσουν λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Στο «Hush» η αλήθεια είναι ότι έχουν πάει τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό ένα βήμα παραπέρα. Με τα εντυπωσιακά στολισμένα Χριστουγεννιάτικα κόκκινα δέντρα, τα πολύχρωμα λαμπάκια και φυσικά τη Χριστουγεννιάτικη μουσική, εδώ και χρόνια αποτελεί αγαπημένο στέκι των X-mas lovers.

Η είσοδος έχει μετατραπεί σε ένα κάτασπρο παραμυθένιο δάσος, με χιλιάδες μαγικές νιφάδες να έχουν προσγειωθεί στην οδό Αγ. Νικολάου 18 μεταμορφώνοντας για μια ακόμα φορά το bar σε κινηματογραφικό σκηνικό. Στο σημείο που τελειώνει το μπαρ το σκηνικό αλλάζει, βαλέδες, ρηγάδες, ντάμες και στρατιώτες της μαγικής τράπουλας φυλάνε το κόκκινο βασίλειο! Μαγικά ανάποδα δέντρα, αμέτρητες κόκκινες μπάλες, κόκκινες νιφάδες και στο κέντρο το κατακόκκινο δέντρο. Την εορταστική εικόνα ολοκληρώνουν κρύσταλλα, αστραφτερά λουλούδια καθώς και το χιονισμένο δέντρο με τις χρυσές πολυθρόνες στο “ιδιαίτερο μέρος”!

Εκτός από το μοναδικό στολισμό που μας έκανε εντύπωση, δε γίνεται να μην αναφερθούμε και στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο μενού, στο οποίο θα βρείτε γιορτινά cocktails, ζεστά ροφήματα αλλά και επιλογές για φαγητό εμπνευσμένες από το κλίμα των ημερών, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τους ιθύνοντες του μαγαζιού με πολλή αγάπη και με μια δόση μαγείας σε μια Χριστουγεννιάτικη hushland!

Το Hush είναι το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα σας ταξιδεύει στην απόλυτη μαγεία των ημερών, μια επίσκεψη θα σας πείσει!

Ελλαδικό