Πληροφορίες

“Food stories by the sea” με αυτό το μότο το προσωπικό της Ποσειδωνίας υποδέχεται τον επισκέπτη, σε ένα ταξίδι επιλογής γεύσεων Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας. Εξαιρετικοί οίνοι συνοδεύουν γευστικές απολαύσεις από εδέσματα της μάνας μεσσηνιακής γης. Μπορείτε να γευθείτε φρέσκα θαλασσινά, κρεατικά, πάστα, ριζότο, όλα επιμελημένα από τους ταλαντούχους chef Παναγιώτη Διακουμή και Κωνσταντίνο Κόκκορη.

Όμως, το ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων δεν τελειώνει εδώ, αφού ο αρωματικός καφές εσπρέσο, τα δροσερά κοκτέιλ και τα νόστιμα σνακ, συμπληρώνουν τις πολλές επιλογές του επισκέπτη.

Το ειδυλλιακό τοπίο της Ποσειδωνίας με την απίστευτη θέα, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τα επιλεγμένα μουσικά ακούσματα συνθέτει μια μοναδική ατμόσφαιρα και ικανοποιεί ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Ποσειδωνίας: «…θέλουμε να χαρίσουμε εμπειρίες, θέλουμε το χαμόγελο να συνοδεύει τον επισκέπτη και μια γλυκιά ανάμνηση των αισθήσεων να τον οδηγήσει πάλι σε μας.». Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το καταφέρνει…

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Τσαμαδού, Πύλος

Τηλέφωνο: 694 450 1629

Ιστοσελίδα: www.pylosposeidonia.gr

facebook

Poseidonia Pylos-4

poseidonia-pylos-112

Ελλαδικό