Πληροφορίες

Οι λάτρεις του καλού καφέ γνωρίζουν ήδη τo “Placebo Alternative Espresso Bar” στη Μικρή Κεντρική Πλατεία της Μεσσήνης. Όσοι, βέβαια, δεν το γνωρίζουν, ήρθε η ώρα να το… μάθουν. Placebo, λοιπόν. Τι σημαίνει, όμως, “Placebo”; Φαινόμενο αυθυποβολής ή “θα σε ευχαριστήσω” στα λατινικά…  Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός του, να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες που θα το επισκεφτούν!

Μπαίνοντας στον χώρο, θα σας κάνει εντύπωση το επιβλητικό graffiti, πραγματικά έργο τέχνης. Τα έπιπλα, επίσης, μοναδικά, μιας και τα περισσότερα είναι χειροποίητα με κύρια υλικά κατασκευής το μέταλλο και το ξύλο. Τη διακοσμητική ταυτότητα του χώρου χαρακτηρίζει το mix industrial+vintage που εναρμονίζεται ακόμα και με τα στοιχεία του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται.

Ο ιδιοκτήτης έχει μία εμμονή με τον καφέ! “Ζωγραφίζει”… κυριολεκτικά διάφορα σχέδια Latte Art με καμβά τον εξαιρετικό καφέ Mrs. Rose! Η κάβα του Placebo θα σας προσφέρει τις κλασσικές επιλογές, αλλά και πιο ψαγμένα ποτά και Cocktails. Το καλοκαίρι θα απολαύσετε παγωτά και γλυκά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Οι μουσικές επιλογές κυμαίνονται από Funky, Rock, House έως και έντεχνα Ελληνικά ενώ δεν λείπουν οι θεματικές βραδιές για διασκέδαση μέχρι το… πρωί.

Πώς γίνεται, λοιπόν, ένας τέτοιος χώρος να μην σε ευχαριστήσει; Placebo στη Μεσσήνη: Φαινόμενο ή Ευχαρίστηση; Μάλλον και τα δύο… “Ανοιχτά από το πρωί μέχρι….όσο περνάμε καλά”!

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Μικρή Κεντρική Πλατεία, Μεσσήνη

Τηλέφωνο: 2722 400331, 2722 023391

facebook 

Ελλαδικό