Ακόμη ένα αφιέρωμα στην Καλαμάτα έκανε η τουριστική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης “Μένουμε Ελλάδα”. Αυτή τη φορά την τιμητική του είχε το Καλαματιανό λάδι και η μεσσηνακή κουζίνα, με τον γνωστό σε όλους μας πλέον chef Πάρη Κωστόπουλο να φιλοξενείται στα studio της εν λόγω εκπομπής.
Ο πολυβραβευμένος Μεσσήνιος chef μίλησε στην Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον Πέτρο Κουμπλή για τις εμπειρίες του από το εξωτερικό, την ανωτερότητα των Μεσσηνιακών προϊόντων και παρουσίασε τέλος μία πρωτότυπη συνταγή.
Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 9:50
Δείτε επίσης:
Μεσσήνιος chef σε εκπομπή του ΣΚΑΪ (βίντεο)
Η Καλαμάτα στο «Μένουμε Ελλάδα» (video)
O Καλαματιανός chef Πάρης Κωστόπουλος στην Ινδία
imerisia.gr: Πάρης Κωστόπουλος, ο βραβευμένος chef από τη Μεσσηνία
Πάρης Κωστόπουλος: Μεσσήνιος chef με διακρίσεις στο παρελθόν και υποσχέσεις για το μέλλον