Με την βοήθεια του Μεσσήνιου chef Πάρη Κωστόπουλου, η Ελληνική Πρεσβεία στο Ν.Δελχί θα διεξάγει ένα γευσιγνωστικό δεκαήμερο, 20 με 30 Νοεμβρίου, για την προβολή της μεσογειακής δίαιτας και των ποιοτικών αγροδιατροφικών Ελληνικών προϊόντων, με προσανατολισμό στα προϊόντα της Μεσσηνίας.
Στην Πρεσβεία θα προσκληθούν εισαγωγείς, chef, εκπρόσωποι μεγάλων ξενοδοχείων, εκπρόσωποι μεγάλων supermarket και τουριστικοί πράκτορες της Ινδίας. Ενώ, παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για τη μεσογειακή δίαιτα.
Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να γίνουν γνωστά τα ελληνικά προϊόντα στο μεγάλο τουριστικό και αγοραστικό κοινό της Ινδίας, ικανοποιώντας ταυτόχρονα την ανάγκη της αναπτυσσόμενης μεσαίας τάξης για διατροφή που συμβάλει στην καλή υγεία.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Μεσσήνιο chef και σε μία συνέντευξη του στο SKAI που έδωσε μέσα από τα γραφεία του “Kalamata IN”, αλλά και σε μία συνταγή των Gefsis Team στο “Κύμα” στην παραλία της Καλαμάτας.
Αφιέρωμα chef Πάρη Κωστόπουλου στο ΣΚΑΙ
Squid Seafood by “Gefsis Team” @ “Kyma” (Kalamata)
Δείτε επίσης:
imerisia.gr: Πάρης Κωστόπουλος, ο βραβευμένος chef από τη Μεσσηνία
Πάρης Κωστόπουλος: Μεσσήνιος chef με διακρίσεις στο παρελθόν και υποσχέσεις για το μέλλον
Εκδήλωση γαστρονομίας από τους Μεσσήνιους «Gefsis Team» στην Καλαμάτα
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Πάρη Κωστόπουλο και την ομάδα του στην ιστοσελίδα των Gefsis Team www.gefsisteam.gr