Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε έρθει σε κάποιο δίλημμα σχετικά με θέματα που αφορούν την πόλη μας. Ποιο σημείο μας αρέσει περισσότερο, ποια προσωπικότητα συμπαθήσαμε κάποια στιγμή και ποια όχι, ποια είναι η αγαπημένη μας στιγμή και πολλά πολλά άλλα!

Σε αυτή τη στήλη, θα προσπαθήσουμε μέσα από μια σειρά γκάλοπ να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τις προτιμήσεις μας, το παρελθόν το παρόν και το μέλλον μας, τις συμπάθειες και αντιπάθειές μας και γενικά την οπτική που θελουμε να έχουμε για την πόλη μας…

Το Πάρκο του ΟΣΕ ή Πάρκο Σιδηροδρόμων είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία συγκέντρωσης και αναψυχής στην πόλη. Τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί, τόσο σε αισθητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Πλάκες έχουν τοποθετηθεί στο μονοπάτι που διασχίζει το Πάρκο, έχουν τοποθετηθεί κάγκελα περιμετρικά από αυτό (κάτι το οποίο αμφισβητήθηκε), αρκετά βαγόνια έχουν βαφτεί ή αναπαλαιωθεί, οι παιδικές χαρές έχουν αναβαθμιστεί, ο φωτισμός έχει βελτιωθεί, ενώ εντοπίσαμε ακόμη και κάμερες ασφαλείας μέσα σε αυτό!

Το θέμα είναι… Φτάνουν τα παραπάνω για να μας κάνουν να αισθανθούμε ξανά ασφαλείς όταν το διασχίζουμε, ιδιαιτέρως κατά τις βραδινές ώρες;

Εάν έχετε κάποια επισήμανση, ιδέα ή πρόταση, εκτός από την ψηφοφορία, μπορείτε να γράψετε παρακάτω κάποιο σχόλιο.

Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά. Η ψηφοφορία δεν απαιτεί προσωπικά στοιχεία και δεδομένα.

This poll has ended (since 2 years).

Θεωρείτε ασφαλές το Πάρκο του ΟΣΕ όταν το διασχίζετε κατά τις νυχτερινές ώρες;

Όχι, δεν αισθάνομαι ασφάλεια κατά τις νυχτερινές ώρες
77.30%
Ναι, το θεωρώ ασφαλές κατά τις νυχτερινές ώρες
22.70%

Με αρκετές συμμετοχές, το αποτέλεσμα είναι με 77,30% ότι δεν αισθάνεστε ασφαλείς όταν διασχίζετε το Πάρκο κατά τις βραδινές ώρες. Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στο Πάρκο κι να νιώσουμε ξανά ασφαλείς!

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Περισσότερα γκάλοπ θα δημοσιευθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here