Πληροφορίες

Στεγασμένο στον ημιυπόγειο χώρο ενός ιστορικού -από αρχιτεκτονικής άποψης- κτηρίου της πόλης, το Foxtrot coffee & cocktail bar, μια διαφορετική πρόταση στο κέντρο της πόλης, έχει ταυτότητα και το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή!

foxtrot-coffee-cocktail-bar (9)

Στο Foxtrot  θα ακούσεις κυρίως “μαύρες” μουσικές. Jazz, bossa, trip-hop και acid jazz το πρωί. Το απόγευμα Soul,funk,disco και US house αλλά και deep techno όταν το μπαρ παρα-έχει “ζωή”. Όλα δεμένα αρμονικά μεταξύ τους.

Τον εξωτερικό χώρο κοσμεί ένας όμορφος κήπος 3ων επιπέδων που σου προκαλεί εντύπωση όταν τον πρώτο-αντικρίζεις ανάμεσα στις τσιμεντένιες πολυκατοικίες της πόλης. Εσωτερικά το Foxtrot είναι, επίσης, πολυδιάστατο. Μπαίνοντας θα αντικρίσεις το βασικό bar, το κελάρι με τη μεγάλη ποικιλία κρασιών και τον καλαίσθητα μινιμαλιστικό διάκοσμό του

foxtrot-coffee-cocktail-bar (1).

Στο μπαρ η παραγωγή των κοκτέηλς αποτελεί σχεδόν ιεροτελεστία. Δοκίμασε παραδοσιακές μίξεις αν δεν είσαι φαν τον εκπλήξεων γιατί θα συναντήσεις κάθε είδους κοκτέηλ, κρύου ή ζεστού.

foxtrot-coffee-cocktail-bar (4)

Στο βάθος αριστερά βρίσκεται ο “ζεστός” μπουφές του καταστήματος, άλλο ένα μπαρ που προσφέρει καφέ και ροφήματα. Antica Tostatura Triestina εσπρέσο. Ο καφές καλλιεργείται οικολογικά και ύστερα καβουρδίζεται παραδοσιακά σε ξύλο που του δίνει καπνιστά αρώματα, ένα ιδιαίτερο χαρμάνι, έντονο και διακριτικό ταυτόχρονα. Δεξιά ένα πριβέ καθιστικό – που λειτουργεί και σαν εκθεσιακός χώρος ανά καιρούς – ολοκληρώνει την εσωτερική φιλοσοφία του μαγαζιού.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αριστομένους 55, Βαλαωρίτου και Αναγνωσταρά, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721097343


facebook 

foxtrot-coffee-cocktail-bar (2)

foxtrot-coffee-cocktail-bar (7)

foxtrot-coffee-cocktail-bar (8)

foxtrot-coffee-cocktail-bar (10)

Ελλαδικό