Ο γνωστός Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, που έκαιγε καρδιές τη δεκαετία του ’90, έκανε ένα μικρό πέρασμα από την Καλαμάτα…Γνωρίζατε ποιο είναι αυτο;

Ήταν 29 Μαρτίου 1994 όταν ο Σάκης Ρουβάς στα 22 του χρόνια, πήρε την πρώτη του απαλλαγή από το στρατό, καθώς προέβαλλε προβλήματα υγείας. Εκείνο το διάστημα πήγε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς νοσηλεία, με τον τότε μάνατζέρ του Ηλία Ψινάκη να δίνει στις κάμερες λεπτομέρειες για την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά τελικά δεν απέφυγε τη στράτευση!

Λίγους μήνες αργότερα, κλήθηκε για παρουσίαση στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε και σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ακολούθησε η διαδικασία που προέβλεπε ένταλμα σύλληψης.

Σε συνέντεξη που ο ίδιος παραχώρησε, μετά τη στρατιωτική του θητεία, στην εκπομπή “Αργά” του Νίκου Μαστοράκη εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως είχε βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση καθώς χρειάστηκε να του κάνουν ένεση!

Ο τραγουδιστής, που τότε άρχισε να απογειώνει την καριέρα του, όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε: “Στο 411, με πότιζαν φάρμακα”. Παραδέχτηκε πως τον μετέφεραν στο στρατόπεδο της Καλαμάτας για να τον κατατάξουν και εκείνος “τρύπωσε κάτω από ένα τζιπ, με τους ανθρώπους γύρω του να φτάνουν σε σημείο να του κάνουν ένεση για να τον βγάλουν”.

Στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα, ο Σάκης Ρουβάς έμεινε για λίγο διάστημα ενώ ολοκλήρωσε τη θητεία στο 501 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, στα Γιαννιτσά.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό