Πληροφορίες

Τα ζαχαροπλαστεία “Πραλίνα” στην Καλαμάτα αποτελούν ένα γλυκό παράδεισο για μικρούς και μεγάλους. Μια μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής θα καλύψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σοκολατένιοι πειρασμοί, πάστες, παγωτά, γλυκά ταψιού, σοκολατάκια και τούρτες που σε κάνουν να… λιώνεις σας περιμένουν να τα απολαύσετε.

Το ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα” είναι γνωστό όχι μόνο για τις υπέροχες γεύσεις αλλά και για την άριστη ποιότητα και τα ολόφρεσκα υλικά. Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη. Στόχος του “Πραλίνα” είναι να σας “γλυκάνει”, άλλωστε, είναι γνωστό πως λίγη σοκολάτα ή ένα καλοφτιαγμένο γλυκό ανεβάζουν τη διάθεσή μας. Στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο θα βρείτε ακόμα και γλυκά με χαμηλές θερμίδες για εσάς που θέλετε να συνδυάζετε την γεύση με τη σωστή διατροφή.

Επιλέξτε ανάμεσα στις πολλαπλές επιλογές για να προσφέρετε ένα γλυκό που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα οικογενειακό γεύμα ή για να προσφέρετε ένα απολαυστικό δώρο.

Επιλέον, το ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα” μπορείτε να το εμπιστευθείτε ακόμα και για σημαντικές σας στιγμές όπως ο γάμος ή η βάπτιση του παιδιού σας. Αναλαμβάνουν κατόπιν παραγγελίας να φτιάξουν εντυπωσιακές γαμήλιες τούρτες ή τούρτες για παιδικά πάρτι που θα σκορπίσουν χαμόγελα στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας.

Να σημειωθεί ότι το ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα” κάνει και κατ’οίκον διανομή.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κανάρη 37, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 082533

facebook

zacharoplastio-pralina (9)

zacharoplastio-pralina (1)

zacharoplastio-pralina (10)

zacharoplastio-pralina (2)

zacharoplastio-pralina (3)

zacharoplastio-pralina (5)

zacharoplastio-pralina (7)

zacharoplastio-pralina (12)

zacharoplastio-pralina (8)

Ελλαδικό