Πληροφορίες

Η ταβέρνα ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή με τον μοναδικό της χαρακτήρα και την ατμόσφαιρα που σε γυρίζει πίσω στον χρόνο και σε ταξιδεύει στη Βυτίνα των παλαιότερων εποχών. Παραδοσιακή διακόσμηση, όμορφα χρώματα, ξύλο, πέτρα και ένα υπέροχο τζάκι, συνθέτουν το γραφικό σκηνικό του εστιατορίου. Τα αντικείμενα και τα είδη από την παράδοση του τόπου, τα οποία κοσμούν την ταβέρνα, συντροφεύουν σε μια γευστική αναδρομή στις σπάνιες απολαύσεις της Βυτίνας.

Τα πιάτα είναι ιδιαίτερης γαστρονομικής αξίας μέσα από γνήσιες τοπικές συνταγές, όπως η Τάρτα Μαινάλου και το Λαγωτό Τριπόλεως αλλά και με υλικά από τη γύρω περιοχή και τη Βυτίνα, κάνοντας έτσι ένα ταξίδι στις αισθήσεις μέσα από τη γεύση.  Οι ζεστές σούπες και οι διάφορες πίτες της ημέρας δεν μπορούσαν, επίσης, να λείπουν από το μενού των επιλογών.

Η πλούσια κάβα της ταβέρνας, η οποία προσφέρει εξαιρετικά τοπικά κρασιά αλλά και μια προσεκτική επιλογή εμφιαλωμένων, ικανοποιεί τα γευστικά γούστα κάθε επισκέπτη. Η γευστική αυτή απόδραση ολοκληρώνεται με φρεσκότατα γλυκά, όπως το Cheesecake με πετροκέρασο αλλά και  το Αχλάδι ποσέ με σιρόπι καραμέλα.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ταμπακοπούλου, Βυτίνα Αρκαδίας

Τηλέφωνο: 6976667988

facebook

palia-vytina-site  (1) palia-vytina-site  (2) palia-vytina-site  (3) palia-vytina-site  (4) palia-vytina-site  (5) palia-vytina-site  (6) palia-vytina-site  (7)

taverna-i-palia-vitina-3 taverna-i-palia-vitina-4

 

Ελλαδικό