Σε καρναβαλικούς ρυθμούς πλέον κινείται η Καλαμάτα, ύστερα από το πρώτο Fashion Carnival Show που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο χώρο του Καρναβαλοχωριού, στη βόρεια πλευρά της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας!

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, τα πληρώματα παρουσίασαν τις στολές τους στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην καρδιά του Καρναβαλοχωριού!

To “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος με πολύ κέφι χαιρέτισε την εκδήλωση και κήρυξε την έναρξη του Καρναβαλοχωριού, ανατινάζοντας τον τοίχο της στεναχώριας!

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, Ευγενίας Ρηγοπούλου, η οποία παρήλασε για τους “υπηκόους” της στην πασαρέλα του Fashion Carnival Show, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα υπόλοιπα group!

Υπό τους ρυθμούς της Καρναβαλικής μουσικής και μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, πλήθος κόσμου περιηγήθηκε και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των πληρωμάτων για τις φετινές στολές των group.

Μέσω της παρουσίασης των στολών, πήραμε μια ιδέα από τα όσα θα ακολουθήσουν στις φετινές εκδηλώσεις του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού από τα πληρώματα.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση:

Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι εδώ >

Ελλαδικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ