Έφτασε η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχετε κανονίσει ακόμα την “ιδιαίτερη κατάσταση” που αρμόζει στην περίσταση; Μην ανησυχείτε… Σας έχουμε μία ωραία πρόταση για το ρομαντικό δείπνο της ημέρας!

Ωραίο περιβάλλον, ήσυχη ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένο φαγητό, κρασί και ένα τριαντάφυλλο συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για την Ημέρα (ή μάλλον νύχτα!)… Όλα αυτά θα τα βρείτε στο Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona», στη Μαρίνα της Καλαμάτας, όπου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με το φαγητό και το κρασί σας, θα σας περιμένει και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο!

Πρόκειται για μία κλασική επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την περίσταση, καθώς είναι ένας χώρος με ωραίο φαγητό, μουσική και διακόσμηση, που σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ σας για τη βραδιά αυτή.

Το Ιταλικό εστιατόριο «Mangiona», σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της πόλης, αποτελεί μια στάνταρ επιλογή εδώ και χρόνια, όταν γίνεται λόγος για Ιταλικό φαγητό στην Καλαμάτα.

Την κουζίνα του εστιατορίου διακρίνει η επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών και η πληθώρα χειροποίητων συνταγών. Στο “Mangiona” θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα που παράγονται από αυτό, όπως ποικιλία ψωμιών, κριτσίνια, ελιές Καλαμών, βιολογικό αγουρέλαιο. Αλλά και αυθεντικές Ιταλικές συνταγές με σεβασμό στην Ιταλική κουζίνα, όπως χειροποίητα ζυμαρικά, ραβιόλι, πέστο βασιλικού με παρμεζάνα και ημίλιαστη ντομάτα.

Δείτε περισσότερα για το “Mangiona” εδώ >

Ελλαδικό