Πληροφορίες

Η “Roma Pizza”, στην παραλία της Καλαμάτας, αποτελεί έναν σταθερό προορισμό για πίτσα στην πόλη μας εδώ και 35 περίπου χρόνια, τα οποία και λειτουργεί ως κατάστημα που προσφέρει Ιταλική κουζίνα και εκλεκτή πίτσα. Είναι μία από τις πιο γνωστές πιτσαρίες στην Καλαμάτα, αλλά δραστηριοποιείται και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η πίτσα της ζυμώνεται παραδοσιακά με πολύ μεράκι, χρησιμοποιώντας το ακριβότερο αλεύρι που υπάρχει. Όσο για τη συνταγή της σάλτσας, που την κάνει χρόνια τώρα ακαταμάχητη, αυτή είναι καλά κρυμμένη από το 1972, όταν δηλαδή ξεκίνησε η συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων.

Ο χώρος είναι άνετος και φωτεινός, κατάλληλος για παρέες που ξέρουν από ποιοτικό Ιταλικό φαγητό. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, τα τραπέζια στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα χαλαρό γεύμα.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η πρωτοπορία είναι διαχρονικές αξίες για τη “Roma Pizza”, αξίες που πρεσβεύει από την αρχή της λειτουργίας της.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ναυαρίνου 113, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721082416

www.romapizza.gr

facebook

roma-pizza-kalamata (7) roma-pizza-kalamata (8) roma-pizza-kalamata (1) roma-pizza-kalamata (2) roma-pizza-kalamata (3) roma-pizza-kalamata (4) roma-pizza-kalamata (5) roma-pizza-kalamata (6)

Ελλαδικό