Πληροφορίες

Η “Μπουκαδούρα” είναι μια νέα πρόταση στην Καλαμάτα που προσφέρει Ελληνική-σύγχρονη κουζίνα, καφέ και πρωινό καθώς είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανή μουσική και να παρακολουθήσετε διάφορα ντοκιμαντέρ. Είναι ένα νέο στέκι πολιτισμού και γεύσεων που βρίσκεται στο Πάρκο του Λιμενικού.

Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων, με κρύα και ζεστά ορεκτικά, μεζεδάκια με φρέσκα υλικά, κυρίως πιάτα με κρεατικά και  θαλασσινά ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες, ανάλογα τα γούστα τους. Γευστικές, εμπνευσμένες συνταγές που σερβίρoνται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Η κουζίνα είναι μεσογειακή, με τους ντόπιους παραγωγούς και τα φρέσκα προϊόντα να σας ωθούν στο να ανακαλύψετε την ελληνική-ντόπια γαστρονομία μέσα από σπιτικές, πεντανόστιμες συνταγές.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Πάρκο Λιμενικού, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 088745

facebook

afieroma-sti-boukadoura-18 afieroma-sti-boukadoura-8 afieroma-sti-boukadoura-12 afieroma-sti-boukadoura-4 afieroma-sti-boukadoura-1

Ελλαδικό