Πληροφορίες

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημεία πάνω στη γυναίκα που όσο και αν δεν το πιστεύουμε παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο στην εμφάνισή της. Ίσια, κατσαρά, μακριά, κοντά, βαμμένα και μη… όλα χρειάζονται την περιποίησή τους. Ο ιδανικός και κατάλληλος χώρος για αυτό είναι το κομμωτήριο “Μαίρη Αναζίκου”.

Σε μια πορεία περισσότερων από 30 έτη, ξεκινώντας από ένα συνοικιακό κομμωτήριο, η Μαίρη ένοιωσε το πάθος που είχε για τη κομμωτική. Εξερευνώντας τον χώρο του κομμωτηρίου, έφτασε να εμπλέκεται σε πανελλήνια έως και διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και shows σε όλον τον κόσμο. Ξεκινώντας με το πρώτο της κομμωτήριο σε μικρή ηλικία κατάφερε αυτή τη στιγμή να είναι εδώ και να περιποιείται τα μάλλια κάθε γυναίκας, όπως μόνο αυτή ξέρει μετά τη μακρόχρονη εμπειρίας της.

Έρχεται καθημερινά σε συνεργασία με την ατομικότητα και τον ξεχωριστό χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, οπότε ξέρει πώς να χειρίζεται όλες τις καταστάσεις από εύκολες μέχρι δύσκολες. Περιγράφει τον εαυτό της ως αλχημίστρια του χρώματος δίνοντας μια συμβουλή: “συνεχής μάθηση, ταπεινότητα και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις και ποτέ μην σταματάς να ανακαλύπτεις νέους δρόμους, νέες τεχνικές και νέες προσεγγίσεις στα μαλλιά”.

Περιηγηθείτε στο χώρο:

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φαρών 138

Τηλέφωνο: 2721 025816

facebook

anazikou-9

anazikou-4

anazikou-8

anazikou-6

anazikou-5

anazikou-2

anazikou-3

anazikou-7

Ελλαδικό