Πληροφορίες

Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής και όχι μόνο, δεν έχουν περάσει από το Κάστρο της Καλαμάτας αλλά από το “Κύτταρο music bar”, ένα γνήσιο ροκάδικο στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Αγγελάκας, Πουλικάκος, Κούτρας, Blues Wire είναι κάποιοι από τους πασίγνωστους καλλιτέχνες που έχει φιλοξενήσει το “Κύτταρο” και έχει κάνει όσους είχαν τη χαρά να βρίσκονται εκεί να περάσουν αξέχαστες ροκ στιγμές.

Αξέχαστες, όμως, ροκ στιγμές περνάει και όποιος βρεθεί εκεί είτε σε κάποια από τα live που πραγματοποιεί στον χώρο του ανά τακτά χρονικά διαστήματα είτε όχι. Ένα μαγαζί με ροκ προσωπικότητα που βρίσκεται στον πεζόδρομο Αμφείας από το 2010, ένα μαγαζί με μία από τις πιο ροκ μουσικές στην πόλη, ένα μαγαζί για όλους τους ροκάδες, ταγμένους και μη.

Το “Κύτταρο” είναι ίσως το μοναδικό ουίσκι μπαρ της Καλαμάτας με πάνω από 170 ετικέτες ουίσκι από όλο τον κόσμο. Ένα κλασικό beer house  με  7 βαρελίσιες  μπύρες – σχεδόν  όλες  τις  ελληνικές  μικροζυθοποιίες (… γιατί στηρίζουμε ελληνική μπύρα ) και μια ποικιλία  από 70 και πλέον ετικέτες σε μπύρες μέσα στις οποίες συγκαταλέγονται  οι …brewdog και mikkeller.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αμφείας & Ηφαίστου 11, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721110382

facebook

1

12

5

4

13

11

7

3

8

10

14

Ελλαδικό