Ίσως από τα πιο φημισμένα μαγαζιά της περιοχής μας…

Στις απότομες πλαγιές της Βέργας, δίπλα στην πόλη της Καλαμάτας θα βρείτε το Καστράκι, έναν ιδιαίτερο χώρο για τον καφέ, το πότο ή το φαγητό σας. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη διακόσμησή του, αποτελώντας αντίγραφο των μεσαιωνικών και βυζαντινών κάστρων, παραπέμποντάς μας σε άλλες εποχές!

Με θέα το Μεσσηνιακό κόλπο και την πανοραμική άποψη της Καλαμάτας το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή!

Ένας χώρος που υπόσχεται ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο με πυργίσκους και επάλξεις, σκάλες και λιακωτά, το αρχαιοελληνικό αμφιθέατρο,  τα πέτρινα καθίσματα, το τύμπανο (κυκλικός χώρος παραστάσεων), τους πέτρινους θρόνους και τα αγάλματα των θεών…

Θα φιλοξενήσει σίγουρα τις καλύτερες εμπειρίες σας μοιράζοντας μαζί σας ελληνικές, παραδοσιακές, μεσογειακές συνταγές με τα αρώματα και τις μοναδικές γεύσεις της γης μας με την επιμέλεια της Gefsis Team Messinian Gastronomy, αλλά και ιδιαίτερα ποτά, ξεχωριστά cocktails και εκλεπτυσμένη κάβα με κρασιά της Μεσσηνίας, της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, χαμένοι στη μαγεία της πέτρας, θα απολαύσετε αξέχαστες βραδιές συνοδευόμενες από mainstream, jazz ή latin ήχους. Στο Καστράκι θα θαυμάσετε αγαπημένους καλλιτέχνες σε lives, εντυπωσιακά shows, events και happenings που θα ικανοποιήσουν τα γούστα σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.

 

Περιηγηθείτε στον χώρο του Music Club Εστιατορίου "Καστράκι":

 

Χάρτης

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Music Club Εστιατόριο "Καστράκι Θέατρο"

Βέργα, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721041745

www.kastraki-meteoro.gr

 

Επίσης: Για φαγητό με θέα στη Βέργα

epiloges-gia-fagito-sth-verga-kastraki

 

Περιηγηθείτε στον χώρο του Εστιατορίου:

Ελλαδικό