Πληροφορίες

Με σύνθημά του «Η φιλοξενία όπως θα έπρεπε να είναι» και με τη δύναμη του μύθου, τη μαγεία της φύσης και τη ζωντανή μνήμη, ο ξενώνας “Γόρτυς” σας προσκαλεί να ζήσετε την αυθεντική εμπειρία της Ορεινής Αρκαδίας όπως την ονειρεύεστε.

gortys-5

Με την πιο προσωπική φιλοξενία σε ένα κομψό περιβάλλον άνεσης και ζεστής πολυτέλειας, αφήστε τον να σας ξεναγήσει στα πιο γοητευτικά «μυστικά» ενός μοναδικού προορισμού και γιατί όχι να σας κακομάθει με το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του. Στον ξενώνα «Γόρτυς» οι διακοπές σας γίνονται προσωπική υπόθεση, γιατί επιτυχία δεν είναι να σας πείσει να τον επισκεφθείτε αλλά η υπόσχεσή σας ότι θα επιστρέψετε!

gortys-8

Η αυθεντική αίσθηση χωριού με άρωμα νοσταλγίας, η λιτή πολυτέλεια, η προσωπική φιλοξενία και οι ποιοτικές παροχές συναντώνται στον ξενώνα «Γόρτυς», ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το φαράγγι του Λούσιου και τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

gortys-10

Ο λιτός σχεδιασμός και οι καθαρές, απέριττες γραμμές σε αποχρώσεις του λευκού που υπογραμμίζουν το minimal ύφος της διακόσμησης, οι σοφιστικέ πινελιές και οι γήινοι τόνοι στα υφάσματα, τα πουπουλένια παπλώματα και τα επώνυμα στρώματα με την υπογραφή της Simmons, δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον με προσωπικότητα που αποπνέει αίσθηση οικειότητας και ηρεμίας. Με την ίδια φιλοσοφία έχει διαμορφωθεί και ο εξωτερικός χώρος, με αποτέλεσμα στον ξενώνα “Γόρτυς” οι διακοπές να γίνονται εμπειρία…

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Χάρτης:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ελληνικό Αρκαδίας

Επικοινωνία: 27910 31040

facebook

gortys-9

gortys-11

gortys-4

gortys-12

gortys-1

gortys-14

gortys-15

gortys-20

Ελλαδικό