Πληροφορίες

Ένας ολοκαίνουριος χώρος που ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Οι επτά πέτρινες σουίτες με τζάκι του Elafos Natural Boutique Hotel Spa υπόσχονται απίστευτη χαλάρωση, μιας και είναι προσεγμένη ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε μια από αυτές. Σημαντικό, επίσης, είναι ότι η διεύθυνση και κατ’ επέκταση η μονάδα, δίνει έμφαση στην οικολογία και το ξενοδοχείο θεωρείται eco friendly.

elafos-elliniko-4

Είναι ένας χώρος όπου αν μπείτε, δεν θα θέλετε να φύγετε. Και ο λόγος; Δεν είναι ένας, αλλά πολλοί. Τόσο οι χώροι του ξενοδοχείου που θα σας ενθουσιάσουν, όσο το υδρομασάζ, το παραδοσιακό ατμόλουτρο, οι υπηρεσίες μασάζ και η σουηδική σάουνα, κάποιες δηλαδή από τις υπηρεσίες που προσφέρει το spa του ξενοδοχείου.

elafos-elliniko-2

Το γυμναστήριο και το καφέ-μπαρ του “Elafos” είναι για όλους, είτε είναι πελάτες είτε όχι. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες spa, κατόπιν ραντεβού, εντός και εκτός της μονάδας. Εκτός, όμως από το spa, μπορεί κάποιος να χαλαρώσει και στο lounge καθιστικό διαβάζοντας κάτι από την βιβλιοθήκη ή παίζοντας ένα από τα πολλά επιτραπέζια που παρέχει ο χώρος.

Περιηγηθείτε στον χώρο:

Χάρτης:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ελληνικό Αρκαδίας

Επικοινωνία: 2791031600 / 6944445776

facebook

elafos-elliniko-5

elafos-elliniko-7

elafos-elliniko-10

elafos-elliniko-12

elafos-elliniko-14

elafos-elliniko-15

elafos-elliniko-18

elafos-elliniko-20

elafos-elliniko-23

elafos-elliniko-6

Ελλαδικό