Πληροφορίες

Έξι χιλιόμετρα ανατολικά της Καλαμάτας, λίγο πριν από τη στροφή που οδηγεί προς τη Μεσσηνιακή Μάνη, βρίσκεται μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Καλαμάτας, η παραλία του Αλμυρού. Η περιοχή του Αλμυρού, κάτω από τη σκιά του Ταϋγέτου κρύβει φυσικές ομορφιές και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η παραλιακή περιοχή του Αλμυρού αποτελεί πολυσύχναστο θέρετρο των κατοίκων της Καλαμάτας και των επισκεπτών της. Με τις οργανωμένες, στρωμένες με βότσαλο, παραλίες της όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει κάποιο θαλάσσιο σπορ και όχι μόνο, το ποτό, τον μεζέ του στα beach bars, τις ταβέρνες και τα clubs αλλά και με την απλότητα και ομορφιά της φύσης, ο "Αλμυρός" ικανοποιεί κάθε γούστο.

Στην παραλία αυτή θα βρούμε και ένα από τα πιο δημοφιλή beach bars για το καλοκαίρι. Πρόκειται για το «Αλμύρα», ένα beach bar με ιδιαίτερο χώρο, προσεγμένη κουζίνα, απολαυστικά cocktails, καλή μουσική και εντυπωσιακή θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο και την Καλαμάτα. 

Χαρακτηριστικό του τα αλμυρίκια, που προσφέρουν την επιθυμητή σκιά στους θαμώνες του μαγαζιού. Χαλαρώνοντας στα τραπεζάκια και τους καναπέδες στο χώρο του bar ή στις ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα, παίζοντας πινγκ πονγκ, παρέα με international, cuba και funk μουσικά ακούσματα, στο «Αλμύρα» μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου και να διασκεδάσεις.

Η καλύτερη επιλογή για μπάνιο, καφέ, φαγητό και cocktails από τις 4 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ!

Περιηγηθείτε στον χώρο του beach bar "Αλμύρα":

 

Χάρτης

 

Στοιχεία επικοινωνίας

 

«Αλμύρα»

Διεύθυνση: Παραλία Βέργας , Καλαμάτα (απέναντι από το Πάρκο του Αλμυρού)

Τηλέφωνο: 694 593 1387

Διεύθυνση email: panagiotis@e-nt.gr

Ιστότοπος: http://almyra-beach.gr

Ανοιχτό: 1 Μαΐου – Αρχές Οκτώβρη, 4 το πρωί  μέχρι 12 το βράδυ

Ελλαδικό