Η Ευγενία Ρηγοπούλου είναι η βασίλισσα του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού! Η εκλογή της έγινε ανάμεσα σε 8 κοπέλες που κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους. Η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Καρναβάλι όπως και το χορό!

Με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, η 26χρονη Ευγενία Ρηγοπούλου ζει τα τελευταία 8 χρόνια στην Καλαμάτα και ασχολείται επαγγελματικά με τη μεγάλη της αγάπη που είναι ο χορός!

Η αγαπημένη της εποχή όλου του χρόνου είναι η περίοδος του Καρναβαλιού, γιαυτό και τα προηγούμενα 7 χρόνια είχε ενεργή συμμετοχή στις διοργανώσεις του Καλαματιανού Καρναβαλιού.

Φέτος, ο ρόλος της βασίλισσας είναι πιο έντονος από κάθε άλλη χρονιά και κρύβει πολλές εκπλήξεις. Με την ξεχωριστή της παρουσία θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στις αποκριάτικες εκδηλώσεις καθώς και στις μεγάλες παρελάσεις του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού!

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο KalamataIN:

Από που κατάγεσαι;
Η καταγωγή μου είναι από τον Πύργο Ηλείας.

Που μένεις;
Μένω στην Καλαμάτα τα τελευταία 8 χρόνια σχεδόν.

Με τι ασχολείσαι;
Έχω σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού αλλά πλέον ασχολούμαι με κάτι που αγαπάω περισσότερο. Είμαι δασκάλα χορού!

Ποια η σχέση σου με την Καλαμάτα;
Στην Καλαμάτα ερχόμουν πολλές φορές από μικρή με την οικογένειά μου, καθώς είναι μια πόλη αρκετά κοντά από τον τόπο καταγωγής μου. Πριν 8 χρόνια μετακόμισα για τις σπουδές μου στην Καλαμάτα. Μετά το πέρας των σπουδών μου επέλεξα να εργαστώ και να μείνω μόνιμα εδώ.

Έχεις συμμετάσχει και στο παρελθόν στο Καλαματιανό Καρναβάλι;
Έχω συμμετάσχει ενεργά και τα 7 προηγούμενα χρόνια στο Καλαματιανό Καρναβάλι.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να θέσεις υποψηφιότητα φέτος;
Η εποχή του καρναβαλιού είναι η αγαπημένη δικιά μου εποχή όλου του χρόνου! Όταν είδα τα προσόντα που ζητούσαν να έχει η φετινή Βασίλισσα ήμουν αρκετά αποφασισμένη γιατί η δουλειά μου είναι κυρίως γύρω από πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Πόσες κοπέλες είχαν θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της βασίλισσας;
Έγινε δημόσιο κάλεσμα και ανταποκρίθηκαν 8 κοπέλες συνολικά! Μετά από μια συνάντηση που έγινε με την καθεμία μας ξεχωριστά, η επιτροπή αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μου!

Τι να περιμένουμε φέτος από το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι;
Φέτος στο 8ο Καλαματιανό καρναβάλι θα δείτε πράγματα που τις άλλες χρονιές δεν υπήρχαν. Υποσχόμαστε πολλές εκπλήξεις, οι οποίες βέβαια δε λέγονται!

Φέτος ο ρόλος της βασίλισσας θα είναι πιο ενεργός;
Το ρόλο της βασίλισσας στο φετινό Καρναβάλι θα τον δείτε σιγά-σιγά. Είναι κάποια πράγματα όπως είπα που δεν μπορώ να αποκαλύψω γιατί είναι έκπληξη!!! Ωστόσο το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το Lavaroday, όπου εκεί η βασίλισσα θα έχει ενεργό ρόλο και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν ο κόσμος ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας.

Θα είσαι σε κάποιο άρμα κατά τη διάρκεια των παρελάσεων;
Την ημέρα της μεγάλης παρέλασης δηλαδή στην τελετή λήξης, θα σας λυθεί οποιαδήποτε απορία, μέχρι τότε το μόνο που θέλω πραγματικά να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Καρναβαλική Σύγκλητο που συνεργάστηκε μαζί μου και για όλο αυτό το κλίμα που θα δημιουργήσουν τις ημέρες του Καρναβαλιού.

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό