Με την “Αργώ” της Καλαμάτας δεν θα μεταφερθούμε στην Κολχίδα της Ελληνικής μυθολογίας αλλά στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων!

Στη μαρίνα Καλαμάτας, το εστιατόριο «Αργώ» μας  καλωσορίζει με μαγειρευτό φαγητό και ψητά της ώρας και υπόσχεται να ικανοποιήσει τα γούστα μας στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

argw-estiatorio-kalamata (1)

Αν θέλουμε να απολαύσουμε Ελληνική, μεσογειακή κουζίνα σε έναν όμορφο και καταπράσινο χώρο μπροστά στη θάλασσα με θέα τον επιβλητικό Ταΰγετο και τα πολυτελή σκάφη, δεν έχουμε παρά να έρθουμε στο εστιατόριο του κύριου Ρουσάκη.

Η εμπειρία των μαγείρων σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών προσφέρει ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, ενώ αμέσως θα μας κερδίσει η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση από το γνωστό σε όλους Αντώνη.

Προορισμός η μαρίνα της πόλης,  λοιπόν, για ένα γευστικό ραντεβού στην «Αργώ» όπου καθημερινά από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ μας περιμένει καλό μαγειρευτό φαγητό σε πολύ προσιτές τιμές.

argw-estiatorio-kalamata (2)

Κύριο χαρακτηριστικό η μεγάλη ποικιλία στα μαγειρευτά φαγητά παρασκευασμένα με μεράκι και αγνά ντόπια υλικά και μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις από την Ελληνική κουζίνα.

Περιηγηθείτε στον χώρο του εστιατορίου “Αργώ”:

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 52, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 27210-25380

www.facebook.com

argw-estiatorio-kalamata (4)

argw-estiatorio-kalamata (3)

Ελλαδικό