Ένα από τα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας στην εξάπλωση του κορονοϊού, αποτελεί το τένις. Για το λόγο αυτό την Τετάρτη ανοίγουν τα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας στην Τέντα, πρόκειτια για την πρώτη δημοτική αθλητική εγκατάσταση της πόλης που επαναλειτουργεί μετά το lockdown.

Θα λειτουργήσει με αυστηρούς κανόνες που πρέπει να τηρήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι (σωματεία, tennis club, προσωπικό, αθλούμενοι) προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα που θα θέσει σε κίνδυνο τη συνέχιση της τενιστικής δραστηριότητας.

Όπως αναφέρει ο ΟΑΚ, τα γήπεδα του Ομίλου θα επαναλειτουργήσουν από την Τετάρτη 6 Μαΐου, μόνο για ατομική άθληση (παιχνίδια μονού) , για αθλητές και μέλη άνω των 15 ετών.

Η ακαδημία του Ομίλου, όπως και τα ατομικά μαθήματα παραμένουν σε αναστολή, μέχρι νεωτέρας.

Τα γήπεδα στον Κορδία, λόγω αδυναμίας διασφάλισης μίας και μόνο εισόδου και ελέγχου της προσέλευσης των αθλητών, θα παραμείνουν για την ώρα κλειστά.

Τα μέλη και οι αθλητές θα μπορούν να αθλούνται στα γήπεδα της Τέντας, ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής κράτησης. Οι αθλούμενοι που θα έχουν κάνει κράτηση γηπέδου, θα προσέρχονται 15’ λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού και θα καταγράφονται στην κατάσταση εισερχομένων για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID–19, μετά το πέρας του παιχνιδιού τους θα αποχωρούν από τις εγκαταστάσεις.

Ως ωράριο λειτουργίας των γηπέδων ορίζεται καθημερινά το εξής :

09:00-12:00

16:00-22:00

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας η Τέντα θα παραμείνει κλειστή.

Ηλεκτρονικές κρατήσεις μπορούν να γίνονται στο email και στο inbox του Facebook του Ομίλου αλλά και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που έχουν αποσταλεί μέσω e-mail.

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό