Το ταξίδι της κινητής βιωματικής έκθεσης του WWF Ελλάς για τη διατροφή συνεχίζεται στην Πελοπόννησο τον Φεβρουάριο. Η περιβαλλοντική οργάνωση προσκαλεί γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά μιας καλύτερης διατροφής.

Πρώτη στάση της πελοποννησιακής εκστρατείας θα είναι η Καλαμάτα, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2018.

Στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, τα παιδιά και οι ενήλικες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να μάθουν αλλά και να συνομιλήσουν με την ομάδα του WWF για τη διατροφή μας, μαγειρεύοντας μαζί μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας, αλλά και του πλανήτη. Στη δράση αυτή συμπράττει το τοπικό παράρτημα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Έκθεση WWF Ελλάς: 8 και 9 Φεβρουαρίου, 18:00-20:00, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 33), σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας

Η εκστρατεία του WWF Ελλάς

Στόχος της πανελλήνιας εκστρατείας του WWF Ελλάς, «Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης» είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό και να αντιληφθούμε με βιωματικό τρόπο ότι οι διατροφικές μας επιλογές μπορούν να επηρεάσουν τόσο την υγεία μας όσο και την προστασία του πλανήτη. Το «μενού» της νέας αυτής εκστρατείας περιλαμβάνει: ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού, τη νέα ιστοσελίδα του WWF για τη διατροφή www.wwf.gr/food, μία κινητή διαδραστική έκθεση και μία σειρά εκπαιδευτικών animations.

Μεγάλος δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποστηρικτής το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
SHARE