Η Lufthansa ετοιμάζεται για την επιστροφή της στον αέρα, επανεντάσσοντας στο πρόγραμμά της μεγάλο αριθμό πτήσεων από την 1η Ιουνίου.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, τον επόμενο μήνα οι προορισμοί που εξυπηρετεί θα αυξηθούν από τους 30 σήμερα, σε 106, ανάμεσά τους η Καλαμάτα και η Μαγιόρκα, ενώ πτήσεις ξεκινά τον επόμενο μήνα και η θυγατρική της, Swiss.
Για τον σκοπό αυτό, περίπου 80 από τα σήμερα καθηλωμένα αεροσκάφη θα επιστρέψουν σε χρήση. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους τελευταίους μήνες η Lufthansa έχει αποσύρει 700 από τα 760 αεροσκάφη του στόλου της. Μέχρι τότε, η γερμανική αεροπορική εταιρία, όπως ανακοίνωσε, έχει επεκτείνει το πρόγραμμά της για πτήσεις επαναπατρισμού έως και τις 31 Μαΐου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και πτήσεις από την Φρανκφούρτη για την Αθήνα, το Πόρτο και το Γκέτεμποργκ.
Σύμφωνα με την Welt am Sonntag, στο εξής η Lufthansa θα σερβίρει στους πελάτες της κατά την διάρκεια της πτήσης αποκλειστικά και μόνο νερό, προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο η επαφή του πληρώματος με τους επιβάτες, οι οποίοι είναι επιπλέον υποχρεωμένοι να φορούν προστατευτική μάσκα σε όλη την διάρκεια της πτήσης.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης:
- “Δεσποινίς Μαργαρίτα”: Πρεμιέρα 30 Οκτωβρίου από το “ΣΥΝ ΕΝΑ- Μιχάλης Τούμπουρος”
- “Ο τέλειος φόνος”: Έρχεται τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα
- Ξεκίνησε δυναμικά το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου
- Έρχεται τον Οκτώβριο το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Καλαμάτας
- Κυριακάτικη πεζοπορία από την Άνω Βέργα μέχρι τον «Κρατήρα» του Καλαθιού για τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας
















