Σήμερα Σάββατο ξεκινά το 7ο καλαματιανό καρναβάλι! Φόρα τη στολή σου και πήγαινε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στις 18:30 να παρτάρετε! Επί σκηνής η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Σωτήρης Γεωργούντζος δίνουν το σήμα και οι REC ανεβάζουν την διασκέδαση στα ύψη. Την εκδήλωση ντύνουν χορευτικά οι χορευτές της Σχολής Just Dance School.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι τα πληρώματα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, τα οποία θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους στο κοινό της πόλης και στους επισκέπτες, θα διαγωνισθούν δε στο παιχνίδι που έχει ετοιμάσει η Ομάδα των Παιχνιδιών της Καρναβαλικής Επιτροπής. Σε ρόλο DJ θα είναι ο Θανάσης Τσιγαρίδης.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, θα παρουσιασθεί το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, με αφηγητή το Γιώργο Τσαπόγα και σε χορογραφίες της Δημοτικής Σχολής Χορού. Στη συνέχεια και γύρω στις 20:00, ο δήμαρχος Π. Νίκας θα κηρύξει την έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, την οποία θα συνοδεύσουν ωραία πυροτεχνήματα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συναυλία του συγκροτήματος REC.

Στο φετινό καρναβάλι θα μετάσχουν 22 πληρώματα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου, με πλούσιο πρόγραμμα.

Δείτε περισσότερα:

Το πρόγραμμα του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού

 

Ελλαδικό