Η πρώτη εκδήλωση του 6ου Καλαματιανού Καρναβαλιού 2018 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου και θα είναι ένα πάρτι στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, που θα πλαισιωθεί με μουσική και εδέσματα, τα γκρουπ θα τοποθετήσουν τις στολές τους στο φουαγιέ.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για το 6ο Καλαματιανό Καρναβάλι μπορούν να επισκεφθούν το Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο, να δουν τις στολές και να γραφτούν στο γκρουπ της επιλογής τους, δεδομένου ότι το Καρναβάλι ξεκινά το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν γκρουπ, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr.  Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί 13 αιτήσεις.

Ανοιχτό κάλεσμα έκανε η επιτροπή του καρναβαλιού προς τους εθελοντές να πλαισιώσουν το Καρναβάλι, όπου έχουν σχηματιστεί ομάδες με ξεχωριστά αντικείμενα καθεμιά.

Το Γραφείο του Καρναβαλιού ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. Θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους) και θα λειτουργεί ως εξής: 10.00 έως 13.30 και 18.00 έως 20.30, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το τηλέφωνο του Γραφείου είναι 2721 181030.

Η πόλη από εδώ και στο εξής θα μπει σε καρναβαλικούς ρυθμούς!

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα