Μία βραδιά γεμάτη swing μουσική και χορό έρχεται στην Μπουκαδούρα! Το μουσικό συγκρότημα “Jeepers Creepers” επισκέπτεται την Καλαμάτα και συναντιέται με την χορευτική κοινότητα Lindy hop Kalamata στη Μπουκαδούρα την Τρίτη 7/8 και ώρα 21:30 για να ενώσουν τις μουσικές και χορευτικές τους δυνάμεις σε μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι “Jeepers Creepers” είναι μια ομάδα μουσικών η οποία ειδικεύεται στην πιστή εκτέλεση των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 του Swing. Πήραν το όνομα τους απο το γνωστό τραγούδι του Harry Warren που έγινε γνωστό από τον Louis Armstrong και εχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ και γνωστούς χώρους της πρωτεύουσας. Με την αφοσίωση τους στο ιδίωμα δεν αφήνουν παρά μόνο δύο επιλογές στους ακροατές,αυτές του χορού και του ξεφαντώματος κύρια στοιχεία σε κάθε τους Live.

Γιώργος Θωμόπουλος: τρομπέτα
Ελισάβετ Μητσού :κιθάρα, φωνή
Χάρης Πανταζής : κοντραμπάσο
Σεραφείμ Τουρίκας : ντραμς

Η χορευτική κοινότητα Lindy Hop Kalamata ξεκίνησε τη χορευτική της δράση στην Καλαμάτα το 2014 με δάσκαλο τον Ελβετό Michael Widmer, που «έφερε» για πρώτη φορά το Lindy Hop στην Ελλάδα. Τώρα συνεχίζει με δασκάλους που μαθήτευσαν στην ίδια την κοινότητα. To Lindy Hop είναι ένα είδος χορού σουίνγκ που ξεκίνησε στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης το 1920-1930 και αναπτύχθηκε παράλληλα με τη τζαζ μουσική την ίδια εποχή. Έφτασε στο αποκορύφωμα του την εποχή του σουίνγκ στα τέλη του 1930 και αρχές του 1940. Χορεύεται σε ζευγάρια ή και σόλο και είναι ένας χαρούμενος παιχνιδιάρικος χορός που συνδυάζει κινήσεις από τσάρλεστον, ταπ και τζαζ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2720 88745

Ελλαδικό