Η χώρα μας βρίσκεται ψηλά στο πρόγραμμά της TUI καθώς ο επικεφαλής της εταιρείας την επισημαίνει στις έξι χώρες οι οποίες μπορούν να αρχίσουν να δέχονται τουρισμό καθώς έχουν κάνει πρόοδο.

Η TUI δεν εγκαταλείπει την προοπτική διακοπών για αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη, καθώς σύμφωνα με δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της, Fritz Joussen, η ΕΕ και τα κράτη-μέλη θα πρέπει να αναπτύξουν ένα χρονοδιάγραμμα για ταξίδια εντός Ευρώπης, κάνοντας εφικτές τις διακοπές το 2020.

Οι χώρες αυτές μπορεί να είνα η Ελλάδα, η Κύπρος, η Πορτογαλία, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Αυστρία και η Βουλγαρία, σύμφωνα με τον κ. Joussen, καθώς συμπεριλαμβάνονται σε εκείνες που έχουν κάνει καλή πρόοδο και πραγματοποιούν καμπάνιες για την επιστροφή των ταξιδιωτών. Οι διακοπές εσωτερικού δεν θα πρέπει να είναι η μοναδική επιλογή για την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους, τονίζει, προσθέτοντας ότι παρά τους περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, τα ταξίδια και οι διακοπές στη Γερμανία και την Ευρώπη είναι εξαιρετικά σημαντικές στους ανθρώπους.

Η κίνηση στις σελίδες της εταιρείας στο διαδίκτυο, είπε, βρίσκεται στο 90% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, παρότι προς το παρόν δεν είναι δυνατά τα ταξίδια. Όπως υπογράμμισε ο κ. Joussen, οι κρατήσεις για το 2021 βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Δείτε επίσης:

Elladiko