Κώστας Μαλιάτσης, Αλέξανδρος Μαλιάτσης και Ηλίας Φουντούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μοναδική παράσταση στην Καλαμάτα την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στις 21:30 στο αμφιθέατρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”.

Έχουν περάσει 141 επεισόδια Maliatsis Cooking, δηλαδή 6.780 λεπτά, που ο Ηλίας Φουντούλης προσπαθεί να πείσει τον Κώστα Μαλιάτση, ότι οι καλόγεροι Νάξου δεν βγήκαν από κάποιο μοναστήρι του νησιού, ότι το ξύδι δεν έχει σχέση με το Γαλαξείδι και ότι το χωριάτικο λουκάνικο δεν είναι από κάποιο χωριό.

Και αφού ούτε το Ταεκ-βου-ντου δεν έπιασε ούτε η εγχείριση αλλαγής «φίλου» αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους παρουσία και συμμετοχή κοινού σε όλη την Ελλάδα μαζί με το “νέο αίμα” της παρέας, Αλέξανδρο Μαλιάτση!

Ο τρελός κωμικός Κώστας Μαλιάτσης συναντά τον master chef των λογοπαιγνίων Ηλία Φουντούλη και τον πιο…υπερκινητικό κωμικό του πλανήτη, Αλέξανδρο Μαλιάτση σε μια stand up comedy παράσταση τερ…αστείων διαστάσεων!

Οι τυχεροί-άτυχοι αυτή τη φορά θα είναι οι κάτοικοι της Καλαμάτας που θα τους δουν ζωντανά στο Αμφιθέατρο Θεόδωρου Αγγελόπουλου την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

Ποιος γράφει στίχους στα Ρεμπέτικα; Ποιος θυμάται τις οικογενειακές διακοπές στο χωριό; Πώς θα έμοιαζε ένα πρωτάθλημα μαγειρικής; Γιατί όλα πάνε τόσο αργά στην Ικαρία; Ποιος σκεφτόταν τις διαφημίσεις του 80; Τι γίνεται στο κυνήγι μανιταριών; Πόσα λογοπαίγνια μπορείτε να αντέξετε;

Περιορισμένη προπώληση: 9 ευρώ.

Υπόλοιπη προπώληση και Ταμείο: 10 ευρώ.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο “Όλα Χαρτί”

Σύντομα στην πόλη σας…. Εντελώς αναναπάντεχα!

Ελλαδικό