Το Θεατρικό Σχήμα «ΣΥΝ ΕΝΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ» και τα μέλη του, προχώρησαν σε μια ενέργεια συμπαράστασης και στήριξης των εξουθενωμένων προσφύγων. Κατόπιν άμεσης συνεννόησης με τον Ερυθρό Σταυρό/Παράρτημα Καλαμάτας, διοργανώνουν συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, για να ακολουθήσει αποστολή τους στους τόπους όπου φιλοξενούνται.

“Ζώντας με μεγάλη αγωνία το σήμερα, ατενίζοντας το αβέβαιο αύριο και παρακολουθώντας όλοι μας με πόνο ψυχής το δράμα των χιλιάδων προσφύγων που φτάνουν καθημερινά, μαζικά στη χώρα μας όπου και εγκλωβίζονται, έρμαια των ορέξεων των «ομάδων» που συνεχίζουν να «παίζουν» με τις τύχες των λαών, δεν ήταν δυνατόν να μην λυγίσουμε”, αναφέρουν.

Για τον λόγο αυτό καλούν μέλη & φίλους του Σχήματος, καθώς και όποιον άλλον ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας θέλει και μπορεί, να φέρουν στον χώρο του ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ οτιδήποτε δύνανται από τα ακόλουθα είδη που είναι άμεσα απαραίτητα: Γάλα και κρέμες για παιδιά, μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σερβιέτες, υγρομάντηλα, πάνες για μωρά και ρουχισμό (ρούζχα & εσώρουχα καθαρά) για μικρούς & μεγάλους ή ό,τι άλλο παρεμφερές σκεφτεί ο καθένας.

Ο χώρος του Θεατρικού Σχήματος ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ (τέρμα Καλλιπόλεως, Συνοικία Κορδία) θα είναι ανοιχτός από Τρίτη έως και την Πέμπτη, (8, 9 & 10 Μαρτίου), 6 το απόγευμα με 9 το βράδυ για να υποδεχτούμε και να παραλάβουμε την πολύτιμη αυτή βοήθεια.

Έτσι, καλούμε όλους τους Καλαματιανούς κι όχι μόνο, να ενεργοποιήσουν τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους και να συμμετάσχουν στο «Φορτίο Αγάπης» (όπως το ονομάσαμε) του ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ, φορτίο βοήθειας για τους αναξιοπαθούντες πρόσφυγες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6934 009269.

Elladiko