Το «Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας» είναι μια 100% εθελοντική δράση – μη κερδοσκοπική – που υλοποιήθηκε χάρις στο μεράκι και τη δημιουργική τρέλα μιας μικρής ομάδος ανθρώπων, είναι ένα σεμινάριο με στόχο τον τουρισμό, την κατάρτιση και τις εξελίξεις πάνω σε αυτόν.

Sxoleio-tourismou-3o-3

Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για μια ιδέα που προήλθε από το γνωστό «δίδυμο» των Κωνσταντίνου Ανδριανόπουλου και Ανδρέα Ζαγάκου, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη της υλοποίησής της.

Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή φορά το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου «Elite City Resort» στην Καλαμάτα. 

Sxoleio-tourismou-3o-4

Τα προηγούμενα Σχολεία Τουρισμού πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι η δράση αυτή “έφυγε” από τα όρια του νομού Μεσσηνίας και έτσι, σύντομα θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Σχολείο Τουρισμού Ναυπλίου.

Συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν όχι μόνο επαγγελματίες (όπως ξενοδοχοϋπάλληλοι των τμημάτων υποδοχής-επισιτικών τμημάτων, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι καταστημάτων εστίασης) αλλά και σπουδαστές τουριστικών σχολών.

Sxoleio-tourismou-3o-2

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στο 4ο Σχολείο Τουρισμού θα δημιουργηθεί τμήμα αποκλειστικά για επαγγελματίες σε ώρα που θα αποφασισθεί και με ανάλογη θεματική.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο του 3ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας:

Elladiko