«Τη μαγεία δεν την πιάνεις με την ερμηνεία της μαγείας, πόσο μάλλον με την περιγραφή της ερμηνείας της μαγείας. Ή κελαηδάς ή σωπαίνεις. Δε λες: αυτό που κάνω είναι κελαηδητό!». Ο Οδυσσέας Ελύτης περιγράφει τη μαγεία. Αυτή που αισθάνεται κανείς όταν αντικρίζει ένα ηλιοβασίλεμα. Εκεί που οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν τα συναισθήματα που γεννούν τα υπέροχα χρώματα που γεμίζουν το τοπίο.

Το ηλιοβασίλεμα, από μόνο του είναι έτσι και αλλιώς μαγικό. Όμως στην Καλαμάτα, φαίνεται πως του έχουμε αδυναμία, καθώς στην αναζήτηση φωτογραφιών που απεικονίζουν διάφορα σημεία της πόλης, αυτήν τη φορά εστιάσαμε στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι χρήστες του Instagram με πρωταγωνιστή, το ηλιοβασίλεμα!

Με μια γρήγορη αναζήτηση με το #Kalamata #sunset οι επιλογές μας ήταν πολλές… Εναλλακτικές και κλασικές, επαγγελματικές ή μη, με φίλτρο ή χωρίς, αποδεικνύουν πως οι «φωτογράφοι» αυτού του μέσου αγαπούν όλες τις εποχές και όλες τις καιρικές συνθήκες στην πόλη μας!

View this post on Instagram

Hold on boy. ?

A post shared by Roque Ribeiro (@roque.n.roll) on

View this post on Instagram

Αυτή δεν είναι η Καλαμάτα. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά φαντάζομαι ότι είναι κάπως έτσι. Να είναι κάπως πάντα καλοκαίρι και να έχει ωραίες ήρεμες θάλασσες. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι αλλά θα το διαπιστώσω στις 31 του Γενάρη, που έχω παράσταση εκεί στο θέατρο “νηπιαγωγείο”. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε στο 6943092719 και στο ίδιο το θέατρο (η προπώληση ειναι 8€). Αν είστε κοντά θα χαρώ πολύ να σας δω, να μιλήσουμε για την τοπική χλωρίδα και το φημισμένο καλαματιανό λάδι. #kalamata #standupcomedy #musicomedy #tourlou

A post shared by Aristotelis Rigas (@aristotelis_rigas) on

View this post on Instagram

The Kilometre – guess how long it is. ?

A post shared by Roque Ribeiro (@roque.n.roll) on

Δείτε επίσης

Φωτογραφίες της Καλαμάτας που έχουν “τρελάνει” το Instagram

Η Καλαμάτα μέσα από τις… στάλες της βροχής του Instagram! (photos)

Το μάζεμα της ελιάς μέσα από το… Instagram

Ελλαδικό