Η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει στις στοιχηματικές εταιρίες να εξελίσσουν διαρκώς τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα μέλη τους. Δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα πιο συναρπαστικό παιχνίδι με αποτέλεσμα να στρέφουν όλο και περισσότερους παίκτες στο online στοιχημα.

Αδιαμφισβήτητα η μελέτη των προγνωστικών κάθε αναμέτρησης και η σωστή στρατηγική είναι βασικά συστατικά της επιτυχίας στο αθλητικό στοίχημα. Ωστόσο υπάρχουν εργαλεία που προσφέρονται σε όλες ανεξαιρέτως τις στοιχηματικές πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης απέναντι στον bookmaker. Εφαρμογές που μπορούν να βρούνε πεδίο χρήσης ανεξάρτητα από το άθλημα που επιλέγετε για τα πονταρίσματά σας και που σίγουρα αναβαθμίζουν τις στοιχηματικές σας αποδόσεις.

Μία σύντομη αναφορά σε αυτές τις εφαρμογές θα αναδείξει τη σπουδαιότητά τους και την ανάγκη να αφομοιωθούν στην στρατηγική του εκάστοτε παίκτη. Bet Builder, Cash out και Live στοίχημα είναι τα σημαντικότερα παραδείγματα αυτών των εφαρμογών που έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο που διεξάγεται το στοίχημα σήμερα.

Το cash out στο ζωντανό στοίχημα

Το στοίχημα για το ποδόσφαιρο αποτελεί έναν από τους βασικούς προορισμούς για τους παίκτες που εμπιστεύονται το διαδίκτυο για τα πονταρίσματά τους. Η προτίμηση στον βασιλιά των σπορ είναι τεράστια με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει επάνω του μεγάλο όγκο στοιχημάτων. Αν είσαι και εσύ από αυτούς που επιλέγουν το ποδόσφαιρο για το παιχνίδι σου θυμήσου πως δεν χρειάζεται να περιμένεις το σφύριγμα της λήξης για να κλειδώσεις τη νίκη. Με το cash out ή πρόωρη εξαργύρωση όπως θα το βρείτε σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες μπορείτε να κλείσετε ένα κουπόνι αποφεύγοντας το σοκ των τελευταίων λεπτών.

Ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης ο Bookmaker σας προσφέρει ένα ποσό για να κλείσετε το κουπόνι σας. Ένα ποσό που αυξομειώνεται όσο η αναμέτρηση οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και με βάση πάντα αν οι πιθανότητες νίκης είναι με το μέρος του παίκτη. Φυσικά cash out δεν υπάρχει μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλα ανεξαρτήτως τα αθλήματα που προσφέρονται σε μία στοιχηματική πλατφόρμα.

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες cash out και θα πρέπει να τις γνωρίζει ο παίκτης για να κάνει τις σωστές επιλογές την κατάλληλη χρονική στιγμή. Εκτός από το συνολικό cash out υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε μέρος του αρχικού σας στοιχήματος και να αφήσετε το υπόλοιπο να παίζει κανονικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Το μερικό cash out όπως είναι γνωστό σας επιτρέπει να πάρετε πίσω μέρος των χρημάτων σας όταν βλέπετε πως υπάρχει κίνδυνος να χάσετε το στοίχημά σας. Εξίσου σημαντικό είναι το προγραμματισμένο cash out ειδικά για παίκτες που δεν παρακολουθούν τις αναμετρήσεις στο ζωντανό στοίχημα. Εδώ μπορείτε να ορίσετε το ποσό το οποίο αν σας προσφέρει ο bookmaker κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα κλειδώσει αυτόματα το στοίχημά σας. Μπορείτε να ορίσετε το ποσό με το οποίο είστε ικανοποιημένοι αν κερδίσετε και να αφήσετε τον υπολογιστή να ενεργήσει εκ μέρους σας κλειδώνοντας τα πιθανά σας κέρδη.

Στοιχήματα μέσα από το Bet Builder

Το Bet Builder είναι από τις εφαρμογές που δημιούργησαν οι στοιχηματικές εταιρίες τα τελευταία χρόνια. Δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να συνδυάσουν στοιχηματικά γεγονότα από μία αναμέτρηση κάτι που δεν ήταν εφικτό στο παρελθόν. Η εφαρμογή αυτή εξυπηρετεί παίκτες που έχουν μελετήσει σε βάθος μία αναμέτρηση καθώς ο συνδυασμός στοιχηματικών επιλογών θα εκτοξεύσει την συνολική απόδοση του παρολί σας από μία και μόνο αναμέτρηση. Αν είσαι από αυτούς που αρέσκεται να μελετάει διεξοδικά ένα παιχνίδι ή έχει πληροφορίες που μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα τότε πρέπει να εκμεταλλευτείς το bet builder χτίζοντας το ιδανικό παρολί.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση του cash out έτσι και το Bet builder αφορά μεγάλο αριθμό αθλημάτων και όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Κατά περίσταση οι στοιχηματικές εταιρίες προτείνουν το bet builder στους παίκτες τους μέσα από προωθητικές ενέργειες και διαφημίσεις. Η μεγάλη δημοτικότητα που απολαμβάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή υποχρεώνει τις στοιχηματικές εταιρίες να την εξελίσσουν διαρκώς προσφέροντας ακόμα ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των παικτών.

Ελλαδικό