Ψάχνετε έναν τρόπο να δώσετε στο σπίτι σας μια νέα, φρέσκια εμφάνιση; Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για νέα έπιπλα, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στους καναπέδες και τις καρέκλες που ήδη έχετε. Μια αλλαγή σε ριχτάρια ή κουρτίνες μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στον κόσμο.

Ριχτάρια
Τα ριχτάρια καναπέ είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα, υφή και ζεστασιά στο σαλόνι σας. Ένα ριχτάρι που κουρδίζεται στην πλάτη ενός καναπέ θα προσθέσει στυλ και ενδιαφέρον χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο πάτωμα. Επιπλέον, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα όταν θέλετε να αγκαλιαστείτε βλέποντας τηλεόραση.

Κουρτίνες
Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τις κουρτίνες σας για να δημιουργήσετε έναν τοίχο έμφασης σε ένα δωμάτιο που δεν έχει πολύ χώρο στον τοίχο. Ή χρησιμοποιήστε τις κουρτίνες για να προσθέσετε χρώμα και μοτίβο σε ένα κατά τα άλλα απλό δωμάτιο. Για παράδειγμα, αν το σαλόνι σας έχει κρεμ τοίχους και έναν μπεζ καναπέ, κρεμάστε σκούρες μπλε κουρτίνες για να δημιουργήσετε έναν τοίχο έμφασης πίσω από ένα μικρό τραπέζι ή καναπέ.

Προσθέστε κρόσσια!
Μην ξεχάσετε να προσθέσετε κρόσσια όπου χρειάζεται – αυτό προσθέτει στυλ καθώς και επιπλέον άνεση!

Αν μόλις μετακομίσατε σε ένα νέο σπίτι ή διακοσμείτε το υπάρχον σπίτι σας, μπορεί να είναι δελεαστικό να βιαστείτε να αγοράσετε νέα έπιπλα. Αλλά αν έχετε μικρό προϋπολογισμό ή αν θέλετε να δώσετε στα παλιά σας έπιπλα μια νέα πνοή, γιατί να μην ανανεώσετε τα έπιπλά σας αντί να αγοράσετε καινούργια;

Ακολουθούν μερικοί απλοί τρόποι για να ανανεώσετε τα έπιπλα του σπιτιού σας:
1.Δημιουργήστε έναν χαρακτηριστικό τοίχο
2.Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα για κάθε δωμάτιο
3.Ανανεώστε τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια σας
4.Προσθέστε χαλιά
5.Αλλάξτε το τραπεζάκι του καφέ
6.Δοκιμάστε το βελούδο

Η ανάκτηση επίπλων είναι ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα καλυμμάτων καναπέδων που ταιριάζουν στο στυλ και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε υφάσματα και σετ ραπτικής αν θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας καλύμματα.

Το βάψιμο των επίπλων μπορεί να τους δώσει μια εντελώς νέα πνοή. Προχωρήστε σε μια προσεκτική προσέγγιση, τρίβοντας προηγουμένως τυχόν παλιό βερνίκι και, στη συνέχεια, επιλέξτε από την επιλογή μας σε χρώματα επίπλων, συμπεριλαμβανομένης της μπογιάς κιμωλίας. Τα χρώματα σε σπρέι μας είναι ιδανικά για να δώσετε στα ντουλάπια και τα ντουλάπια της κουζίνας μια εύκολη ανανέωση.

Ελλαδικό